Albergse Cross 2016 geopend!

27 mei 2016 is het NK Autocross 2016 geopend in Albergen. Onder leiding van 'the Voice of Autocross' Dinant Veneman, werden de deelnemers aan het NK voorgesteld in de feesttent in Albergen. Onder toeziend oog van het publiek dat in grote getalen aanwezig was, werden de auto's en hun rijders één voor één voorgesteld. Ze reden de auto naar binnen, vertelden iets over zichzelf en hun team en wisselden daarna van positie met de volgende deelnemer. 

Prachtige nieuwe jassen en polo's voor het bestuur.

Afgelopen week heeft het bestuur van de Albergse Cross Club nieuwe jassen en polo's ontvangen. 
Deze werden aangeboden door Aloys en Yvonne Nijhuis van Clubcafé Fraans Marie uit Albergen.

Fraans Marie is al jaren trouwe supporter en sponsor van de Albergse Cross.
Langs deze weg wil het bestuur het clubcafé nogmaals hartelijk danken voor deze geweldige blijk van waardering.

Op onderstaande foto ziet u het voltallige bestuur, samen met Aloys en Yvonne Nijhuis.

 

Rijderspresentatie

Vrijdagavond 27 mei zal 'the Voice of Autocross' Dinant Veneman een groot aantal deelnemers aan het NK autocross presenteren aan het publiek. Dit zal voor het publiek een nieuwe dimensie aan autocross geven. Komt u ook kennis maken met de auto's en hun rijder(s)?

Voorbereiding NK Autocross in volle gang
  • Het organiseren van een NK autocross is een grote klus. Daarom zijn wij dit jaar ook vroeg begonnen met de voorbereidingen en wij kunnen stellen dat de voorbereidingen voorspoedig verlopen.
  • De gemeente Tubbergen heeft van ons een vergunningaanvraag gekregen. In een eerste gesprek met de vertegenwoordigers van de gemeente is ons een toezegging gedaan dat binnen afzienbare tijd de vergunning verleend zal worden. Hier zijn wij als organisatie natuurlijk hartstikke blij mee. Zonder vergunning namelijk geen cross.
  • Ook hebben wij onze vaste sponsoren benaderd. Deze hebben allemaal hun toezegging gedaan om ook dit jaar onze cross te ondersteunen. Blij zijn wij ook met de sponsoren die dit jaar voor het eerst hun sponsoruiting zullen doen. Dit zal zowel in de vorm van financiële ondersteuning alsmede in de vorm van materiaalsponsoring gaan gebeuren.
  • De baan en het rennerskwartier zijn in oktober 2015 ingezaaid met gras. Door het zachte winter groeit het gras goed en zullen wij straks een mooie groene baan hebben.
  • Zaterdag 12 december 2015 hebben een aantal van onze (bestuurs)leden hun Basis Official Licentie verlengd. Ook hebben een aantal leden voor het eerst een examen afgelegd. Allemaal wisten ze de dag met een licentie op zak af te sluiten. Gefeliciteerd met het behaalde resultaat:
    Erik Elferink, Petra van der Aa, Jelte Elferink, Robin Eidhof, Coen Eidhof & Lars Kuipers.
  • Wij hebben deelgenomen aan de Eerste Grote Twentsche Carnavalsoptocht in ons eigen Albergen. Hieronder ziet u het doek dat wij hebben laten zien tijdens de optocht. 

  •  Er zijn verschillende banners geplaatst om ons evenement goed te promoten. Ook was ons evenement te vinden op de entreebewijzen van de Volksfeesten Albergen. 

 

Gebr. Poppink

Ook dit jaar hebben de Gebroeders Poppink hun toezegging gedaan om de baan voor ons te prepareren. Heren, hiervoor willen wij jullie hartelijk bedanken! 

Sponsoren bedankt!

Bij deze bedankt de Albergse Cross Club al haar sponsoren die de Albergse Cross mede mogelijk maken.